NACTIVE CENTAR

 

video

facebook

instagram

Naše priče

Reči i dodir, koliko mogu biti blagotvorene u pravo vreme i na pravom mestu?

Evo prošla je decenija ipo kako nisam napisala priču o nama, a toliko puno ih je bilo.

Svaki dan je priča za sebe. Hvala Bogu, a i svim klijentima koji su mi omogućili da kroz njih i sa njima spoznam filozofiju života, i upoznam pored tog fizičkog tela koje je jasno vidljivo svima na prvi pogled, i ostala tela u nama.
Zajedno samnom, svi mi, nismo ni svesni koliko smo savršeno stvoreni, koje su nam životne mogućnosti date. Koliko je savršeno naše mentalno telo, emotivno, duhovno, kosmičko, i koliko je nekada potrebno jako malo da pronađemo mir i spokoj u duši a isto toliko malo, čak i manje, za nemir - za nesvesno življenje - odrađivanjem života a ne življenje svesno i opušteno - svesno i odgovorno, prvo prema Bogu, a onda i prema samom sebi.

Detaljnije »

Živi svaki dan kao da ti je poslednji, jednog dana ćeš biti u pravu

Ja čujem tvoj krik. Prelama se kroz tamu prolazi kroz oblak, meša se sa svetlošću zvezda i pronalazi put do sledeće sunčane staze.
Boli me krik žene-majke, krik deteta uhvaćen u zamku-plačeš nad svojom inividualnošću koju je pregazila rulja. Ustvari, život je reka koja nosi.
A isto tako život je priroda koja nas okružuje, a koju ni ne vidimo...

Na izgled ovo je obična životna priča, koja je izmenila moj život ali ne samo moj, već živote mnogih drugih koji su se prepoznali.

Detaljnije »